Με οδηγό τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Αργεντινή στη νίκη με 2-1 επί της Πορτογαλίας.

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Αργεντινή στη νίκη με 2-1 επί της Πορτογαλίας. Το σπουδαίο φιλικό της Γενεύης είχε για πρωταγωνιστές τον άσο της Μπαρτσελόνα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σκόραραν και οι δύο, αλλά τον τίτλο του MVP κέρδισε ο Μέσι, τόσο γιατί χάρισε τη νίκη στην “μπιανκοσελέστε”, όσο και διότι η γενικότερη παρουσία του ήταν καλύτερη. 

Η ομάδα του Μπατίστα προηγήθηκε στο 14′ με σκόρερ τον Ντι Μαρία με αριστερό διαγώνιο πλασέ μετά από μια θαυμάσια ασίστ του Μέσι. Οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν στο 21′ με γκολ του Ρονάλντο από τη μικρή περιοχή και άντεξαν στην υπεροχή των Λατινοαμερικάνων μέχρι τις… καθυστερήσεις.

Οι Αργεντίνοι που είχαν δοκάρι με τον Παστόρε στο 89′, κέρδισαν πέναλτι στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Μπατίστα): Ρομέρο, Μπουρδίσο, Ζανέτι (62′ Σαμπαλέτα), Ρόχο, Καμπιάσο (78′ Μπίλια), Μασεράνο, Ντι Μαρία (66′ Παστόρε), Μπανέγα (62′ Γκάγο), Μέσι, Λαβέτσι (84′ Μαρτίνες)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Μπέντο): Εντουάρντο (66′ Πατρίτσιο), Άλβες, Κοεντράο, Περέιρα, Ρολάντο, Μεϊρέλες (79′ Βελόσο), Νάνι (61′ Κουαρέσμα), Μουτίνιο, Μάρτινς (85′ Μασάδο), Ρονάλντο (60′ Ντάνι), Αλμέιδα (60′ Πόστιγκα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.