Της αμύνης τα παιδιά

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (20:15) και το δεύτερο ματς με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (20:15) και το δεύτερο ματς με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της. Στο δεύτερο φιλικό μετά την ήττα στο Λουξεμβούργο, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει μια σαφώς πιο αμυντικογενή ομάδα σε μια προσπάθεια να «χτίσει» από την αρχή τη νέα εθνική.

Εκτός απροόπτου, ο Σκίμπε θα παρατάξει την Ελλάδα με σύστημα 3-6-1. Ο Καρνέζης θα είναι στην εστία και τριάδα στην άμυνα οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Παπαδόπουλος. Την αμυντική γραμμή θα ενισχύσουν από τα πλάγια οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας, αλλά και από τη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Σάμαρης σε ρόλο αμυντικών χαφ.

Φορτούνης και Νίνης είναι οι δύο επικρατέστεροι για τις θέσεις των δημιουργικών μέσων και προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης φαίνεται ότι διατηρεί ο Μήτρογλου. Το ευχάριστο για τον Σκίμπε είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που έχει στην αποστολή.

Πριν την έναρξη του ματς στο γήπεδο της Μπασάκσεχιρ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Παρισιού, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.