Σε αναζήτηση ομάδας ο Σεφτσένκο

Αν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ουκρανίας, ο Αντρέ Σεφτσένκο παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να δουλέψει κάποια στιγμή σε έναν σύλλογο.

Αν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ουκρανίας, ο Αντρέ Σεφτσένκο παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να δουλέψει κάποια στιγμή σε έναν σύλλογο.
 
Ο πρώην επιθετικός ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας του παρά το γεγονός ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε αποκτήσει ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία.
 
«Αυτή τη στιγμή, η προσοχή μου είναι επικεντρωμένη στην Ουκρανία, αλλά κοιτάζοντας πιο μπροστά θα ήθελα μία δουλειά σε επίπεδο συλλόγου. Καταφέρνεις περισσότερα πράγματα όταν δουλεύεις με τους ποδοσφαιριστές σε καθημερινή βάση», εξήγησε ο «Σέβα».
 
«Θα ήθελα να χτίσω από την αρχή μία ομάδα που θα νικάει και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει οι παίκτες μου να κάνουν γρήγορες πάσες, να ανοίγουν χώρους, να μένουν επιθετικοί και να πιέζουν. Εχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου πριν αναγνωριστώ ως προπονητής, αλλά είμαι φιλόδοξος και θα δουλέψω για να τα καταφέρω», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.