Φιλική νίκη για τα «λιοντάρια»

Η Αγγλία νίκησε 2-1 την Τουρκία σε «εστ» ενόψει του Euro στο Μάντσεστερ, με το «καυτό» επιθετικό της δίδυμο να βρίσκει δίχτυα. Ο λόγος για τους Χάρι Κέιν και Τζέιμι Βάρντι, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3' έστω και από θέση οφσάιντ.

Η Αγγλία νίκησε 2-1 την Τουρκία σε «εστ» ενόψει του Euro στο Μάντσεστερ, με το «καυτό» επιθετικό της δίδυμο να βρίσκει δίχτυα. Ο λόγος για τους Χάρι Κέιν και Τζέιμι Βάρντι, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3′ έστω και από θέση οφσάιντ.

Οι Τούρκοι ισοφάρισαν στο 13′ με «λόμπα» του Τσαλχάνογλου και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85′ με τον Βάρντι, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε από κοντινή απόσταση. Ο στράικερ της Λέστερ κέρδισε και πέναλτι στο 71′, αλλά την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Κέιν, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Αγγλία (Χότζσον): Χαρτ, Κέιχιλ, Ρόουζ, Γουόκερ, Στόουνς, Ντάιερ, Ουίλσιρ (66′ Χέντερσον), Στέρλινγκ (73′ Ντρίνκγουοτερ), Άλι, Κέιν, Βάρντι

Τουρκία (Τερίμ): Μπαμπατσάν, Μπαλτά, Ερκίν (70′ Κόιμπασι), Γκιονούλ, Τοπάλ, Ινάν, Σεν (84′ Οζτεκίν), Οζιακούπ (70′ Τεκντεμίρ), Τουφάν (87′ Ερντίνκ), Τοσούν, Τσαλχάνογλου (78′ Σαχάν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.