Ημιτελικός Κ17 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 2-0: Στον τελικό ο «Δικέφαλος» (highlights)

Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Ορφανού έκλεισε θέση στον τελικό της προσεχούς Τρίτης και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της…

Στο ΔΑΚ Λαμίας διεξήθη ο πρώτος ημιτελικός της τελικής φάσης της Stoiximan Super League Κ17 με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί της ΑΕΛ 2-0 (18’ Παπανικολόπουλος, 75’ Στύλος) και να γίνεται η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το «εισιτήριό» της για τον τελικό – στο ίδιο γήπεδο, την προσεχή Τρίτη με αντίπαλο το νικητή του έτερου ημιτελικού, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (ΔΑΚ Λαμίας, 17:00, NOVASPORTS START).

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που μπήκαν με μεγαλύτερη ορμή στον αγώνα προσπαθώντας να θέσουν πρώτοι τους όρους τους στην αναμέτρηση καταγράφοντας και την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 12’ όταν η προβολή του Μπαταούλα πέρασε εκτός εστίας.

Ωστόσο το γκολ ήρθε έξι λεπτά μετά από ωραία ενέργεια του Παπανικολόπουλου, που κινήθηκε στα όρια της περιοχής, εκτέλεσε από τη συμβολή των γραμμών και νίκησε τον Σπανό στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία για το 1-0.

Ματς με αρκετή τακτική στη συνέχεια και μεγάλη προσοχή κι από τις δύο ομάδες στις προωθήσεις του, που είχε ως συνέπεια η πρώτη καλή στιγμή για τους «Βυσσινί» στο ματς να καταγραφεί στο 40’ με πρωταγωνιστή τον Μπιώτη αλλά τον Μπελέρη σ’ ετοιμότητα.

Το δεύτερο μέρος αποδείχθηκε καλύτερο με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν στροφές και την ομάδα του θεσσαλικού κάμπου να απειλεί πρώτη με σουτ του Δημηνίκου. Πάραυτα, η καλύτερη στιγμή ανήκε στον «Δικέφαλο» και σημειώθηκε στο 72’ όταν ο Μύθος πλάσαρε από πλεονεκτική θέση αλλά ο αρχηγός της ΑΕΛ, Γκρόζος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Τον επίλογο στο ματς έγραψε στο 75’ με κεφαλιά ο Στύλος, που είχε μπει στο ματς λίγο πριν, α αξιοποιώντας την εξαιρετική σέντρα του Τσιότα για το τελικό 2-0.  

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός):  Μπελερής, Τσιότας, Μπαταούλας, Κοσίδης, Βυρσωκινός, Παπανικόπουλος (69΄ Γκιόκα), Ελευθεριάδης, Ντούνγκα (85΄ Θεοφίλου), Μύθου (85΄ Τουρσουνίδης), Τσίτσιλας (85΄ Κρομμύδας), Μπέρδος (61΄ Στύλος).

ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου-Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Γκρόζος, Κουτζαηλίας (81΄ Μπασδέκης), Βαρσάμης (82’  Καλαθάς), Ρίζος (82΄ Όντος), Δημηνίκος, Γραβάνης, Μπιώτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.