Τεσσάρα του ΠΑΟΚ στον Άρη αφιερωμένη στον Ιβάν Σαββίδη!

Με εντυπωσιακό τρόπο ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών, καθώς συνέτριψε εκτός έδρας με 4-0 τον Άρη στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Βασιλείου Λαγκάδα.

Με εντυπωσιακό τρόπο ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών, καθώς συνέτριψε εκτός έδρας με 4-0 τον Άρη στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Βασιλείου Λαγκάδα.

Στο 31ο λεπτό, η Γιαννακά με ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ με γκολ της ίδιας παίτριας στο 39ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η Γιαννακά έβγαλε παράλληλη σέντρα στην Αργυρίου, η οποία με προβολή σημείωσε το τρίτο τέρμα του Δικέφαλου, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε η Παπαδοπούλου στο 46ο λεπτό.

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου το οποίο αντιμετωπίσαμε με την απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα, όπως όλα τα παιχνίδια. Ξεκουράσαμε πολλές παίκτριες μας, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πάρα πολλές παίκτριες, οι οποίες δεν τον έχουν και είναι νεαρότερες. Ανταποκρίθηκαν πλήρως στις συνθήκες του αγώνα, σ’ ένα γήπεδο το οποίο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.

aris paok (2)

Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης, όπου όποια και να είναι η κατάσταση των δύο ομάδων, πρόκειται για ένα ντέρμπι. Συνεχίζουμε στον θεσμό του κυπέλλου, τον οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε όπως και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη και την πρόκριση επί του Άρη, στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.