Ο Λουκίνας “καθάρισε” για Καλλιθέα, παραμονή στην κορυφή για τα Χανιά


Ο Γιούχτας φιλοξενήθηκε στο Αιγάλεω από την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μπλάκσον μετά από υπέροχη πάσα του Νταβιώτη, αλλά ο Πρινιωτάκης είχε την απάντηση, στέλνοντάς την μπάλα σε κόρνερ. Ο Ραμίρεζ εκτέλεσε, ο Βάρκας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά. Στο 10’ ήταν η σειρά του Γιούχτα να απειλήσει με τον Νοικοκυράκη, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια με το Αιγάλεω να έχει την κατοχή αλλά να μην φτάνει στην περιοχή του Γιούχτα.  Στη συνέχεια, οι πράσινοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 36′ με τον Νοικοκυράκη αλλά η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, ήρθε το γκολ από τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα ο Νταβίντ Ναζίμ επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Πρινιωτάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν καλός, αλλά ο Γιούχτας επιχείρησε να βρεί τα μέτρα για να βάλει ένα γκολ που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι. Πράγματι, στο 57’ ο Λιποράσε ήταν αυτός που προσπάθησε να πετύχει το γκολ αλλά ο Κατσιμήτρος είχε την απάντηση.  Οι γηπεδούχοι ήθελαν να κρατήσουν το 1-0 μέχρι το 90’ και το κατάφεραν, καθώς δεν άλλαξε κάτι. Έτσι ο Γιούχτας γνώρισε την τρίτη διαδοχική του ήττα και παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 10 βαθμούς.

«Τέρας» ψυχραιμίας η Παναχαϊκή στην έδρα της. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση πήρε παλικαρίσια ισοπαλία στην Πάτρα(1-1) κόντρα στον Ιωνικό.

Η καλύτερη εκδοχή της φετινής Παναχαϊκής στη σεζόν κόντρα στον Ιωνικό ήταν η σημερινή. Κοίταξε στα μάτια την ομάδα της Νίκαιας και διεκδίκησε μέχρι τέλους το τρίποντο.

Το ματς ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να φτάνει κοντά στο γκολ στο 7’ αλλά ο Κυρσανίδης είδε το σουτ να καταλήγει στο δοκάρι του Αγριμάκη. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’ με τον Ντάουντα, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή ήταν αυτή που έπαιζε καλύτερα, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο. Ψάχνοντας το γκολ και εν τέλει το βρήκε, ισοφαρίζοντας στο 54’ με τον Χριστόπουλο, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να πάρει κάτι και παρέμεινε στους 11 βαθμούς.

Παραμονή στην κορυφή του νοτίου ομίλου της Σούπερ Λίγκ 2 για τα Χανιά. Αυτή την φορά εντός έδρας.

Ασταμάτητοι οι Κρητικοί στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων. Τα Χανιά επικράτησαν με 2-0 των «Πρασίνων» και πέτυχαν έτσι την τέταρτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 24’ οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Νίκολιτς. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση με τον Χατζηιωάννου έχοντας δοκάρι στο 67’. Στο 80’ ο Μίλερ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, πέτυχε το γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 . Τα Χανιά παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και στο +3 από την Καλαμάτα.

Σε τροχιά ανόδου παραμένει η Athens Kallithea μετά και την εκτός έδρα νίκη της στην Ηλιούπολη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λουκίνας.

Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι έλαβε χώρα σήμερα στην Ηλιούπολη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο. Παρόλα αυτά η Καλλιθέα προηγήθηκε με τον Λουκίνα να ανοίγει το σκορ στο 5’ με δυνατή κεφαλιά. Μετά την επίτευξη του γκολ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την κατοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Παντελίδη να στέλνει την μπάλα πάνω στον Κότσαρη στο 49’. Η λύση βρέθηκε για τους γηπεδούχους, με τον Ματέους Μπαρμπόσα να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-1.

Όλα έδειχναν ότι το ματς πήγαινε για το «Χ», όμως οι φιλοφενούμενοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν τη νίκη, με τον Λουκίνα που έκανε την κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 1-2. 

Έτσι, το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή από τα Χανιά, ενώ οι «κυανέρυθροι» του Νίκου Παντέλη παρέμειναν στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.