ΠΑΟΚ: Ηττα από τη Σεντ Πόλτεν

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στον τελικό του Round 1 του UEFA Women's Champions League

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Αυστρία από τη Σεντ Πόλτεν με 3-0 για τον τελικό του Round 1 του UEFA Women’s Champions League και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. 

Οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη αφοσιώνονται τώρα στις εγχώριες υποχρεώσεις. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις εξής παίκτριες: Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Καλέση, Ακίντα και Χέλμβαλ.

Η Μπρούνθαλερ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τη Σεντ Πόλτεν, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τη Χέλμβαλ χωρίς να το καταφέρει.

Η Σεντ Πόλτεν με δύο στατικές φάσεις πέτυχε ισάριθμα τέρματα, κάνοντας το 3-0 με Μεντλ (22′) και Λεμεσόβα (29′). Χαλατσογιάννη και Χέλμβαλ είχαν πάλι ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ που δεν κατέληξαν σε κάποιο γκολ. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με διπλή αλλαγή από πλευράς ΠΑΟΚ Morris, με τον Θαλή Θεοδωρίδη να περνάει στο παιχνίδι τις Μήτκου και Παπαδοπούλου, στις θέσεις των Στράντζαλη και Ακίντα. 

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε πολύ κοντά και πάλι σε ένα γκολ, ωστόσο η Σλούτερ απέκρουσε το εξ’ επαφής σουτ της Γκούνη

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Χαλατσογιάννη (86′ Θεοδωράκη), Στράντζαλη (46′ Μήτκου), Βαρδαλή (64′ Γιοβάνη), Καλέση (79′ Σάπσον), Ακίντα (46′ Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.