Νορβηγία Κ19 – Ελλάδα Κ19 5-4: Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο (hls)

Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψε στην Ελλάδα να διεκδικήσει αποτέλεσμα από τους Νορβηγούς οι οποίοι στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 5-0. Καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο με το τελικό σκορ να είναι 5-4 με εντυπωσιακό τον Τζίμα που ήρθε από τον πάγκο, πέτυχε δύο γκολ και είχε άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Εφιάλτης

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιάλτικο για την Ελληνική ομάδα. Οι Νορβηγοί απέδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 5-0.

Ό΄τι λάθος έκανε η Ελλάδα το εκμεταλλεύτηκαν και σκόραραν με τους Ρόλντσοϊ (6′) σε στημένη μπάλα, τον Έντεγκαρντ (15′, 44′), τον Φλάτακερ (18′) και τον Σκόγκβολντ (36′).

Η Ελλάδα το μόνο που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύο καλές στιγμές μετά το 3-0 με δοκάρι του Σπυράκου (24′) και την κεφαλιά του Κωττά που έδιωξε κόρνερ ο Ρι (35′).

Αντίδραση με Τζίμα

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Νορβηγία να κάνει τέσσερις αλλαγές και να ξεκουράζει αρκετούς από τους βασικούς. Η Ελλαδα έριξε στο γήπεδο τον Τζίμα και η εικόνα της βελτιώθηκε σημαντικά.

Ο Τζίμας μείωσε στο 51ο λεπτό με δυνατό σουτ και είχε δοκάρι με άλλο ένα σουτ στο 55ο λεπτό. Εκεί που το παιχνίδι έμοιαζε να κυλά ήσυχα προς το τέλος η Ελλάδα με δύο γκολ σε δύο λεπτά μείωσε στο 5-3.

Αρχικά ο Σταυρόπουλος σε μια φάση με πολλά λάθη των Νορβηγών έκανε το 5-2 (80′) και αμέσως μετά ο Τζίμας σκόραρε ξανά για το 5-3 (81′).

Μια ακόμη ευκαιρία παρουσιάστηκε στον Τζίμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά από δύσκολη γωνία δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ρι.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, στην τελευταία φάση του αγώνα ο Καλογερόπουλος μείωσε σε 5-4 αλλά δεν υπήρχε χρόνος για κάτι περισσότερο. Εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά όχι αρκετή.

Επόμενος αντίπαλος η Ισπανία το απόγευμα της Παρασκευής.

Νορβηγία: Ρι – Μούρουγκεσαπιλαϊ, Χόπλαντ, Χαράμ (46′ Χόλτεν), Μπάσι (46′ Άντρεσεν) – Ρόλντσοϊ (63′ Μπρούσετ) – Σκόγκβολντ, Έντεγκαρντ (46′ Ας), Μπράουντε, Σίβερτσεν – Φλάτακερ (46′ Φαράς)

Ελλάδα: Μοναστηρλής – Γεωργιάδης, Καλογερόπουλος, Προδρομίτης, Δεληγιάννης – Σπυράκος, Συμεωνίδης (82′ Νικολάου), Τσίκος (61′ Γκούμας) – Γκολφίνος (61′ Κυριόπουλος), Κωττάς (46′ Σταυρόπουλος), Γκιτέρσος (46′ Τζίμας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.