Elite Neon Cup 2023: Όλα έτοιμα για τη σέντρα

Το Elite Neon Cup 2023 ξεκινάει το τριήμερο 10-12 Απριλίου 2023 με τις 64 ομάδες από 19 διαφορετικές χώρες να βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης.

Αναλυτικά: 

Όλα έτοιμα για το διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου “Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023” το τριήμερο 10-12 Απριλίου 2023.

Η ομάδα της «YellowFields» all about sports διοργανώνει το 9ο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023 το τριήμερο 10-12 Απριλίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Το “Elite Neon Cup” έγινε θεσμός στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των υποδομών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, διατηρώντας την πρώτη θέση στη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών σε πανελλαδικό επίπεδο. Τη φετινή σεζόν, το διεθνές τουρνουά ακαδημιών, Elite Neon Cup στηρίζει τη συμμετοχή 64 ομάδων από 19 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, με τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-14 και Κ-16.

Οι ομάδες Κ-16 που θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση και θα δώσουν την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναπτύξουν το ταλέντο τους είναι οι: ΑΕΚ, ΑΕ Λάρισας, Αμπερντίν, ΑΠΟΕΛ, Άρης, Άρης Λεμεσού, Βαλερέγκα, Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι Χάιφα, Μπάγερν Μονάχου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Πάφος, Φίτεσε κ.α. Στην κατηγορία Κ-14, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου που θα δώσουν το παρών είναι οι: ΑΕΚ, Αμέρικα Μινέιρο, ΑΠΟΕΛ, Άρης Λεμεσού, Γιουβέντους, Κοπεγχάγη, Μπάρτον, Μπρομαποϊκάρνα, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πάφος κ.α.

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Kicks Academy στο Athens LifeTech Park στα Σπάτα, στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας (πρώην προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), στο Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα και στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας.

Το “Βίκος Cola Elite Neon Cup” ως ένα καθιερωμένο και άκρως επιτυχημένο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στοχεύει στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στις υποδομές και παράλληλα να σταθεί αρωγός στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Την ίδια στιγμή, δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, συνεισφέροντας στην προώθηση της φιλοξενίας και του ελληνικού πολιτισμού.

Οι στόχοι του διεθνούς τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023 είναι αφενός να στείλει το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο ενώνει πέρα από σύνορα, κοινωνικές προελεύσεις, αντιθέσεις, οπαδικές προτιμήσεις και αφετέρου μέσα από το παιχνίδι να συμβάλλει στις διαδικασίες ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.

Ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης είναι η “Βίκος Cola” και επίσημοι χορηγοί τα “Εκπαιδευτήρια Γείτονα” και η κατασκήνωση “The Ranch”. Όλες οι αναμετρήσεις του τριημέρου (10-12 Απριλίου) θα μεταδοθούν μέσω πλατφόρμας, σε Live Streaming για τους χρήστες του διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.eliteneoncup.com Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, θα ενημερωθείτε σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και να αναζητήσετε στοιχεία από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στους επίσημους λογαριασμούς στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter.

Η ομάδα της “Yellowfields” και όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να ζήσουν μαζί σας άλλη μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.
Links:
http://eliteneoncup.com
https://www.facebook.com/neoncup
Twiiter: @EliteNeonCup
Instagram: eliteneoncup


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.