Ελλάδα Κ21 – Λευκορωσία Κ21 1-1: “Γκέλα” με το… καλημέρα

Δύο σημαντικούς βαθμούς έχασε η Εθνική Ελπίδων στο εντός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2025, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Δύο σημαντικούς βαθμούς έχασε η Εθνική Ελπίδων στο εντός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2025, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Αν και η “Γαλανόλευκη” άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με σουτ του Τζόλη μετά από ασίστ του Σουρλή, οι Λευκορώσοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κασαράμπ στο 53ο λεπτό και έβαλαν… δύσκολα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στον όμιλο της Εθνικής Ελπίδων βρίσκονται ακόμα η Ανδόρρα, η Κροατία, τα Νησιά Φερόε και η Πορτογαλία, ενώ το επόμενο επίσημο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με αντίπαλο την Ανδόρρα (12/09).

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος βρέθηκε στη Λεωφόρο για να “τσεκάρει” τους νεαρούς παίκτες της “Γαλανόλευκης”.

Ελλάδα Κ21: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56′ Ζουγκλής), Παναγιώτου, Χρυσόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης (68′ Τζαβίδας), Μεταξάς, Σουρλής (80′ Λιάτσος), Κρυπαράκος (56′ Κατσουλίδης), Τζόλης, Κοσίδης (56′ Νιάρχος)

Λευκορωσία Κ21: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κασαράμπ, Γιακούσεβιτς, Καλίνιν, Ντουσέουσκι, Ντεμτσένκο, Ζίνοβιτς, Ρίλαχ, Καρπίτσκι, Μπαρκούσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.