ΑΕΚ: Οι αριθμοί δεν αμφιβάλλουν για τον Τσούμπερ (infographic, vids)

Ξαφνικά στην ΑΕΚ άνοιξε θέμα Τσούμπερ, ενός ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει πως το 'χει και στην ΑΕΚ και στην Εθνική και στο παρελθόν.

Η ποιότητα του Ελβετού χαφ, Στίβεν Τσούμπερ δεν αμφισβητείται και είναι παράλογο να συμβαίνει κάτι τέτοιο για έναν ποδοσφαιριστή που είναι εν ενεργεία διεθνής! Δεν είναι φυσιολογικό να στηρίζει τα πλάνα της στον Τσούμπερ η Εθνική Ελβετίας, αλλά την ίδια ώρα να υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ!

Εκτός των αριθμών που είναι πάντα φανταχτεροί, δηλαδή τα γκολ και οι ασίστ, υπάρχουν και οι αριθμοί που βρίσκονται πίσω από τη βιτρίνα.

Θυμηθείτε το Vlog για την αγωνιστική καθίζηση του Τσούμπερ

Ο Τσούμπερ μετράει φέτος 27 συμμετοχές στη Super League, τις περισσότερες δηλαδή από κάθε άλλον στη Super League και είναι πίσω μόνο από τους Μπράμπετς του Άρη και Παλάσιος του Παναθηναϊκού.

Οι φανταχτεροί αριθμοί του Ελβετού είναι τα 7 γκολ και οι 3 ασίστ που έχει βγάλει για τους συμπαίκτες του. Υπάρχουν όμως και οι αριθμοί που θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε και ως “ψιλά γράμματα”, αλλά αποδεικνύουν το πόσο ενεργός είναι στο παιχνίδι της Ένωσης ο Ελβετός.

Ο Τσούμπερ είναι δεύτερος σε τελικές στο πρωτάθλημα με 66, 4 λιγότερες από τον πρώτο Ευθύμη Κουλούρη του Ατρόμητου, ενώ βρίσκεται στην 4η θέση στην κατηγορία προωθητικές ενέργειες έχοντας 60 με πρώτο τον Σίτο του Αστέρα με 79.

Ο Ελβετός χαφ είναι πρώτος σε δύο κατηγορίες στο πρωτάθλημα της Super League. Έχει 240 προωθητικές ολοκληρωμένες πάσες, ενώ είναι πρώτος και σε επαφές μέσα στην αντίπαλη περιοχή με 102, όταν στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού με 95!

Επίσης, από τα πόδια του έχουν βγει 17 πάσες κλειδιά που τον φέρνουν στη 2η θέση της σχετικής λίστας πίσω από τον Άντριγια Ζίφκοβιτς του ΠΑΟΚ, ενώ έχει 41 ολοκληρωμένες πάσες μέσα στην αντίπαλη περιοχή που τον κατατάσσουν ξανά στη 2η θέση, πίσω από τον Ζίφκοβιτς που έχει 47.

Οι αριθμοί είναι σημαντικοί, όπως και η ουσία, αλλά και το πως μπορείς να αξιοποιείς έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου. Προφανώς ο Τσούμπερ δεν είναι ο Μέσι ή ο Ρονάλντο που θα πάρει ένα ματς μόνος του στη Super League, όμως σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι.

Συνεπώς, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει ο Τσούμπερ στην ΑΕΚ. Προβληματισμός θα έπρεπε να υπάρχει γιατί δεν έχει μπορέσει να τον αξιοποιήσει η Ένωση όπως θα έπρεπε. Ή και να τον διαχειριστεί όπως θα έπρεπε για να πάρει περισσότερα πράγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.