Αλμωπός Αρ. – Ολυμπιακός Β’ 3-0: Τον πήρε ο αέρας και ο… Ρόβας (vids)

Ο Χρήστος Ρόβας των δύο γκολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Αλμωπού Αριδαίας επί του Ολυμπιακού Β με 3-0!

Ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ με 3-0 , στο παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Ρόβας ο οποίος πέτυχε τα δύο εκ των τριών τερμάτων της νίκης για την μακεδονική ομάδα, ενώ στο γήπεδο έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε πολλές απουσίες (Τζολάκης, Σουρλής, Κίτσος, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ) και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε γκολ σε καίρια σημεία του ματς με τον Ρόβα, πρώτα στο τέλος του ημιχρόνου (45′) και στην έναρξη του δευτέρου μέρους (48′). Το πρώτο με προβολή και λάθος του Στουρνάρα, ο οποίος μέχρι τότε ήταν θετικός και το δεύτερο με πλασέ προλαβαίνοντας την στατική “ερυθρόλευκη” άμυνα.

Ο Ολυμπιακός Β είχε κάποιες καλές στιγμές στο φινάλε. Στο 73′ ο Σαπουντζής δοκίμασε να βρει δίκτυα με μακρινό σουτ, ενώ στο 77′ ο Παϊτέρης έκανε μεγάλη απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Βοΐλη. Στις καθυστερήσεις ο Ζαχαρός είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πρίκας έγραψε το τελικό 3-0.

Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (79′ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι (83′ Ζαχαρός), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (79′ Πέτας), Ρόβας, Γιουκούδης (71′ Μπακουτσής).

Ολυμπιακός Β’ : Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος (53’ Βοΐλης), Ντόη (53’ Λιάτσος), Κωστή, Πινακάς (53’ Μπα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.