Τορίνο – Μπενεβέντο 1-1: Εις το επανιδείν (hls)

Η Μπενεβέντο αποχαιρέτησε την Σέριε Α στο Τορίνο. Στο τελευταίο της ματς πήρε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από την Γκρανάτα.

Το παιχνίδι δεν είχε ενδιαφέρον και αυτό γιατί μεσοβδόμαδα η Τορίνο πήρε βαθμό από την Λάτσιο οπότε εξασφάλισε την παραμονή της και έστειλε την ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι στην Serie B.

Στο Ολύμπικο Γκράντε Τορίνο οι δύο ομάδες είχαν αλλαγές στις ενδεκάδες του και ήταν προφανές ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν απογοητευμένοι.

Δεν άρχισαν άσχημα το παιχνίδι όμως στην πρώτη σημαντική ευκαιρία της η Τορίνο σκόραρε με κεφαλιά του Μπρέμερ (29′) και η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη.

Η Τορίνο συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο και αντίθετα με την ροή του αγώνα η Μπενεβέντο ισοφάρισε. Σκόρερ με κεφαλιά ο Τέγιο (72′).

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ευκαιρία του Μπελότι που έσωσε ο Μανφρεντίνι (75′) και με κεφαλιά του Σίνγκο στο δοκάρι (77′).

Το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο και η Μπενεβέντο αποχαιρέτησε την κατηγορία με θετικό αποτέλεσμα. Ο κόουτς Πίπο Ιντσάγκι έχει ήδη βαλει στόχο την άμεση επιστροφή στην Σέριε Α.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.