Έσπασε το ρόδι στις Ανδόρες η Αλβανία

Με σημαντικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές ομάδες μέσα από την παρουσία των Μιχάι, Κάτσε, Μπάσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας η ομάδα του 37χρονου Ερβίν Μπουλκού βρήκε την πρώτη της νίκη στον όμιλο επικρατώντας 3-0 στις Ανδόρες.

Με σημαντικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές ομάδες μέσα από την παρουσία των Μιχάι, Κάτσε, Μπάσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας (σ.σ. πλην του πρώτου οι άλλοι δυο ήταν στο αρχικό σχήμα) η ομάδα του 37χρονου Ερβίν Μπουλκού βρήκε την πρώτη της νίκη στον όμιλο επικρατώντας 3-0 (21’ Σαντίκου, 87’ Μπαλάζ, +90’ Αμπράσι) στις Ανδόρες επί της ομώνυμης ομάδας.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Τουρκία η γείτονα χώρα έκανε το πρώτο βήμα, πέρασε στην τρίτη θέση του ομίλου και δικαιούται να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της αν και μπροστά της έχει τη Γαλλία και την Τουρκία.

Κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος για τους γηπεδούχους που γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους, αμφότερες στην έδρα τους πιστοποιώντας τον χαρακτηρισμό της πλέον αδύναμης ομάδας του ομίλου.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς η Αλβανία εξ αρχής πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης, κυριάρχησε στο γήπεδο, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους της που δεν είχαν απάντηση και λύσεις στην πίεση που τους ασκήθηκε.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Άλβαρεζ στο 21’, όταν πήγε να διώξει εντυπωσιακά εκτός περιοχής αλλά τελικά τροφοδότησε τον Σαντίκου που σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε ν’ ανοίξει το σκορ.

Χωρίς καμία τελική στο στόχο, με 32% ποσοστό κατοχής μπάλας και μόλις το μισό ποσοστό σε σχέση με τον αντίπαλό της σε ακρίβεια πασών η επιστράτευση της δύναμης δεν έδωσε κάτι το ουσιαστικό στους γηπεδούχους. Η απέλπιδα προσπάθεια του Κόλντο Αλβάρεθ να διαφοροποιήσει τα δεδομένα με τρεις αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν απέδωσε το παραμικρό καθώς το πρόβλημα ήταν συνολικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία εννιά λεπτά του αγώνα με δυο από τις τρεις αλλαγές των φιλοξενούμενων να σκοράρουν στο 87’ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Διαιτητής
Φιλίπ Γκλόβα (Σλοβακία)
Βοηθοί
Φράντισεκ Φέρεντς (Σλοβακία)
Πίτερ Κόβατς (Σλοβακία)
Τέταρτος
Μπόρις Μαρχέφκα (Σλοβακία)
Οι ενδεκάδες:
Ανδόρα (Άλβαρεθ) (4-4-2): Γκόμεζ, Τσους Ρούμπιο, Γιόβερα, Ιλντεφόνς Λίμα (σ.σ. αρχ.), Σαν Νίκολας, Ροντρίγκεθ, Ρεμπές, Βάλες (82’), Κλεμέντε (67’ Τσερβός), Κ. Μαρτίνεθ (74’ Αλάεζ), Βιέιρα.
Αλβανία (Μπουλκού) (4-4-2): Μπερίσα, Αλίγι, Τζίμσιτι, Ισμαήλι, Χισάι (σ.σ. αρχ.), Γκρέζντα (70’ Μπαλάζ), Κάτσε, Μπάσα (87’ Μεμουσάι), Τζάκα (67’ Αμπράσι), Ουζούνι, Σαντίκου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.