Ετοιμάζεται για “ξενιτιά” ο Λυκογιάννης

Υπό τις οδηγείες του ο Κολοσσός ήταν σε υψηλό επίπεδο, φέτος έβαλε τον Χολαργό στα πλέι οφ στην παρθενική του σεζόν στην Α1. Ο Άρης Λυκογιάννης είναι εξαιρετικός προπονητής κι αυτό... φαίνεται. Πλέον έχουν ξεκινήσει να ηχούν σειρήνες από το εξωτερικό με την ρώσικη αγορά να ανοίγει την αγκαλιά της.

Υπό τις οδηγείες του ο Κολοσσός ήταν σε υψηλό επίπεδο, φέτος έβαλε τον Χολαργό στα πλέι οφ στην παρθενική του σεζόν στην Α1. Ο Άρης Λυκογιάννης είναι εξαιρετικός προπονητής κι αυτό… φαίνεται. Πλέον έχουν ξεκινήσει να ηχούν σειρήνες από το εξωτερικό με την ρώσικη αγορά να ανοίγει την αγκαλιά της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πρόταση ήδη από την Ενισέι, καθώς και ακόμα μία ομάδα από την Ρωσία (σ.σ. δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά της). Ο ίδιος είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στο εξωτερικό αν και έχουν εκφράσει επίσης ενδιαφέρον ομάδες κάτω από τις δύο μεγάλες (Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό). 

Αν φυσικά οι προτάσεις από το εξωτερικό είναι καλές στο οικονομικό σκέλος, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα μείνει στην ανασφάλεια και την κατάντια της ελληνικής Α1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.