Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 55-83: Βαριά ήττα στο Μόναχο για τους “πράσινους”

Η απουσία δύο βασικών γκαρντ (Μέικον, Νέντοβιτς) και η πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου κόστισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά του Μονάχου.

Παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 35-32 του Ερυθρού Αστέρου το επί μέρους 8-32 που δέχτηκε στην τρίτη περίοδο αποδείχθηκε καταλυτικό για να γνωρίσει την ήττα με 55-83. Οι πράσινοι έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Λεωνίδα Κασελάκη παρά τη μέτρια επιθετική εικόνα τους έλεγξαν από την άμυνα τον αγώνα για 20 λεπτά. Από κει και πέρα τίποτε δεν λειτουργησε σωστά.Τα σουτ δεν έμπαιναν και σταδιακά η άμυνα έγινε εξαιρετικά ευάλωτη. Το αποτέλεσμα ήταν γρήγορα οι Σέρβοι να πάρουν το πάνω χέρι και να φτάσουν στη νίκη με ένα πολύ άνετο +28. Τον αγώνα πάντως στιγμάτισε ο τραυματισμός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ααρον Γουάιτ που σε μια προσπάθεια για κάρφωμα στον αιφνιδιασμό έπεσε πολύ δυνατά στο παρκέ και έφυγε τραυματισμένος στο χέρι και αιμόφυρτος. Σήμερα το απόγευμα στις 4 ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Μονάχου παίζοντας στον μικρό τελικό με τον ηττημένο του αγώνα Μπάγερν-Βίρτους Μπολόνια.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι 8 (2), Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης 5 (1), Καββαδάς 8, Παπαπέτρου 5 (1), Κασελάκης 13 (2), Ο. Ουάιτ, Φλόιντ 4, Αβδάλας, Έβανς 2, Μαντζούκας 4, Σαντ Ρος 2.

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Ράντονιτς): Λαζάρεβιτς 7, Ουόλτερς 7, Ουσκόκοβιτς, Νταβίντοβατς 2, Μίτροβιτς 11, Λάζιτς 6, Κάλινιτς 13 (1), Χόλινς 8, Ιβάνοβιτς 12 (2), Α. Ουάιτ 9, Κούζμιτς 6, Τσίρμπες 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.