Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός απέκτησε παίκτες επιπέδου Euroleague» (vid)

Ο διεθνής πλει μέικερ του Ολυμπιακού οριοθέτησε ως βασικό στόχο την πρόκριση στα play off, ύστερα από την αποτυχία των δυο προηγούμενων σεζόν και μίλησε για ομάδα που θα έχει «μέταλλο».

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα play off της φετινής Εuroleague που αρχίζει την 1η Οκτωβρίου και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από τα κανάλια Novasports, είναι ο κύριος στόχος του, στην προσεχή σεζόν, ύστερα από δυο αποτυχημένες απόπειρες, τα ισάριθμα προηγούμενα χρόνια. Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα της Nova για την media day του Oλυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και τόνισε τρείς φορές, ότι στην νέα σεζόν, οι νέοι συμπαίκτες του θα είναι επιπέδου Euroleague.

Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού δεν θέλησε να αυτοχαρακτηριστεί ηγέτης του Ολυμπιακού στην μετά Σπανούλη εποχή, γιατί όπως είπε, «αυτό θα φανεί στο γήπεδο και τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι μόνο κουβέντες».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στην Euroleague: «Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε στα paly off. Αυτό πρέπει να αλλάξει και βασικός στόχος είναι να είμαστε στις οκτώ πρώτες ομάδες, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Το “όνειρο” μας είναι το φάιναλ φορ, αλλά πρώτος στόχος είναι να μπούμε στην οκτάδα για να διεκδικήσουμε τη πρόκριση στο επόμενο φάιναλ φορ».

Για την σύγκριση της φετινής ομάδας με την περσινή και την αλλαγή των συνθήκων από την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες: « Προσωπικά δεν περίμενα να δυσκολευτώ να προσαρμοστώ πέρυσι που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν δυο αντικειμενικές δυσκολίες. Η έλλειψη του κόσμου, λόγω της πανδημίας και των ελληνικών αγώνων. . Φέτος στοχεύουμε και στους 3 τίτλους των διοργανώσεων που θα παίξουμε. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι καλύτερη, γιατί έκανε μεταγραφές επιπέδου Euroleague. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και θα περιμένουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για το αν θα γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, στην μετά Σπανούλη εποχή: « Θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου; Το γήπεδο θα δείξει. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες. Η ομάδα πρέπει να πετύχει με οποιοδήποτε παίκτη είναι ηγέτης. Αν η ομάδα αποτύχει, δεν υπάρχει ηγέτης. Όλα εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας και δεν είναι το θέμα ποιος θα είναι ηγέτης της».

Για την φιλοσοφία του Ολυμπιακού στην φετινή διοργάνωση της Euroleague: « Είναι σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε παίκτες επιπέδου Εuroleague. Eίναι παίκτες που γνωρίζουν τις απαιτήσεις της διοργάνωσης και του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο η πρώτη φάση της διοργάνωσης και έχει μεγαλύτερη σημασία ο τερματισμός, παρά η αφετηρία, γιατί ακόμα κι αν δεν αρχίσεις καλά, υπάρχει χρόνος και ευκαιρίες για να ρολάρεις καλύτερα. Εμείς θα δουλεύουμε με ταπεινότητα. Να περιμένετε από τον Ολυμπιακό, μία ομάδα με μέταλλο και χαρακτήρα. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Θα παίζουμε το ίδιο απέναντι σε όλους τους αντιπάλους μας, ανεξαρτήτως δυναμικότητας και ανταγωνισμού. Θα το επαναλάβω για τρίτη φορά, ότι οι νέοι παίκτες είναι αυτού του επιπέδου και πραγματικά καταλαβαινόμαστε μ’ ένα…βλέμμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.