Ο Μπρουκς στον πάγκο της Δύσης

Ο προπονητής των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σκοτ Μπρουκς, θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Δύσης για το 63ο All-Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Ορλεάνης στις 16 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε από το ΝΒΑ.

Ο προπονητής των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σκοτ Μπρουκς, θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Δύσης για το 63ο All-Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Ορλεάνης στις 16 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε από το ΝΒΑ. Ο Μπρουκς και το προπονητικό επιτελείο του κέρδισαν αυτή τη διάκριση μετά την εκπληκτική πορεία των Θάντερ (36 νίκες-10 ήττες, 78,3%), οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας, μετά την ήττα-δώρο του Πόρτλαντ στο Μέμφις με αντίπαλο τους Γκρίζλις.

Στον αντίστοιχο περυσινό αγώνα, αντίπαλοι ήταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς (Σαν Αντόνιο) και ο Ερικ Σποέλστρα (Μαϊάμι Χιτ), οι οποίοι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, δεν επιτρέπεται να βρίσκονται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον πάγκο ενός All Star Game. Στην έκτη σεζόν του στο «τιμόνι» των Θάντερ, ο Μπρουκς θα καθήσει στον πάγκο της Δύσης για δεύτερη φορά, καθώς οδήγησε την ομάδα στη νίκη επί της Ανατολής με 152-149 στο All Star Game του 2012. Ο Μπρούκς έχει ρεκόρ καριέρας 63,2% (270 νίκες-157 ήττες).

Αντίθετα, στον πάγκο της Ανατολής θα κάθεται ο προπονητής της Ιντιάνα, Φρανκ Βόγκελ, και το τεχνικό επιτελείο του, αφού οι Πέισερς κατάφεραν να εξασφαλίσουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολική Περιφέρεια, μετά τη νίκη τους επί των Σακραμέντο Κινγκς στις 14 Ιανουαρίου. Οι αρχικές πεντάδες ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι θα συμπληρώνουν το ρόστερ κάθε ομάδας, θα ανακοινωθούν την Πέμπτη και θα έχουν ψηφιστεί από τους 30 προπονητές. Αυτοί θα επιλέξουν επτά παίκτες της περιφέρειάς τους, οι οποίοι πρέπει να είναι δύο γκαρντ, τρεις παίκτες στις θέσεις των δύο φόργουορντ και του σέντερ, αλλά και δύο παίκτες ανεξαρτήτως θέσης.

Το 63ο All Star Game θα διεξαχθεί στην «New Orleans Arena» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ενώ θα μεταδοθεί σε 215 χώρες και σε 40 γλώσσες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.