Ενθουσιασμένος με τον Σίλβερ ο Πόποβιτς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε ενθουσιασμένος με τις δηλώσεις του κομισάριου του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου στην περίπτωση του Ντάριλ Μόρεϊ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως το ΝΒΑ θα χάσει τεράστια ποσά από την αγορά της Κίνας.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε ενθουσιασμένος με τις δηλώσεις του κομισάριου του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου στην περίπτωση του Ντάριλ Μόρεϊ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως το ΝΒΑ θα χάσει τεράστια ποσά από την αγορά της Κίνας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

“O Άνταμ είναι ένας προοδευτικός ηγέτης. Όλοι θυμόμαστε πως χειρίστηκε την υπόθεση με τον πρώην ιδιοκτήτη των Κλίπερς. Έκανε τους πάντες υπερήφανους γιατί ήταν το σωστό. Μερικά χρόνια πριν, περπατούσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια μιας παρέλασης gay pride. Γυρνάω και τι να δω, ο Άνταμ Σίλβερ με ένα πλακάτ που υποστήριζε την LGBTQ κοινότητα. Και αισθάνθηκα όμορφα ξανά, όπως και με την υπόθεση των Κλίπερς.

Η θέση του είχε δυναμισμό σχετικά με την ελευθερία του λόγου. Αισθάνθηκα όμορφα ξανά. Απέδειξε ότι είναι ηγέτης υπερασπιζόμενος την ελευθερία της λόγου. Είναι πολύ θαρραλέος αν σκεφτεί κανείς τι χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν ήταν εύκολο να πει κανείς αυτά που είπε, λειτουργώντας σε ένα περιβάλλον γεμάτο με ισχυρές οικονομικές πιέσεις. Πήρε το μέρος των αξιών που οι περισσότεροι θεωρούμε σημαντικές, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς ως τα τελευταία τρία χρόνια.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτά που είπε. Η ηγεσία και το κουράγιο που έδειξε είναι πολύ υψηλού επιπέδου σε σχέση με αυτό που βλέπουμε. Όλοι έχουμε ακούσει και πάρει μέρος στις συζητήσεις που γίνονται: «τι είδους χώρα θέλουμε να είμαστε, ποιοι είμαστε, που πάμε, τέτοια πράγματα». Ο Άνταμ είπε κάτι που σε βοηθά να καταλάβεις την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε, αντί για την δειλία του να μην είσαι ικανός να αντιδράσεις σε κάτι όπως ο φόνος του κ. (Τζαμάλ) Κασόγκι. Υπάρχουν πολλά, πολλά περιστατικά σαν αυτό στα οποία η ηγεσία και το θάρρος δεν σημαίνουν τίποτα. Ενθουσιάστηκα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.