Θα επιστρέψει μετά το All Star Game ο Τόμπσον

Μετά το εφετινό All Star Game υπολογίζεται η επιστροφή του Κλέι Τόμπσον στα παρκέ του ΝΒΑ, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Μετά το εφετινό All Star Game υπολογίζεται η επιστροφή του Κλέι Τόμπσον στα παρκέ του ΝΒΑ, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Αμερικανός παίκτης είχε υποστεί ρήξη χιαστών στον έκτο τελικό των “πολεμιστών” με τους Τορόντο Ράπτορς και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Τόμπσον δήλωσε για τον τραυματισμό του: “Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Με έναν τέτοιο τραυματισμό δεν πρέπει να βιαστείς να επιστρέψεις, ειδικά αν θες να παίξεις μέχρι να πλησιάσεις τα 40, όπως θέλω να κάνω εγώ. Με σκοτώνει που δεν θα είμαι για καιρό στο παρκέ, αλλά η υπομονή είναι αρετή και η βιασύνη να επιστρέψω θα ήταν κάτι ανόητο”.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής των Ουόριορς, Μπομπ Μάιερς τόνισε χαρακτηριστικά για την πορεία της αποθεραπείας του Τόμπσον: “Πάει μια χαρά, θα έχουμε νεότερη ενημέρωση για την αποκατάστασή του κοντά στο All Star Game. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει, αλλά εκτιμούμε πως θα αγωνιστεί φέτος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.