Ντουράντ: “Δε θα παίξω φέτος”

Ο Κέβιν Ντουράντ έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ενεργό δράση, στα play off του εφετινού πρωταθλήματος, εφόσον οι Μπρούκλιν Νετς προκριθούν σε αυτά.
Δημοσίευση: 28/09/2019 - 10:53
Ο Κέβιν Ντουράντ έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ενεργό δράση, στα play off του εφετινού πρωταθλήματος, εφόσον οι Μπρούκλιν Νετς προκριθούν σε αυτά. Ο Αμερικανός παίκτης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί την εφετινή σεζόν με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα και για αυτό επέλεξε να αποχωρήσει από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. 

Αρχικά, ο Ντουράντ δήλωσε: “Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα παραπάνω από ό,τι πρέπει. Θα δουλέψω σκληρά για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου. Έχουμε μιλήσει με τον Σον Μαρκς και έχουμε συμφωνήσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστώ φέτος”.

Στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Ουόριορς: “Ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Ήθελα να παίξω σε μια διαφορετική ομάδα και το έκανα. Σκέφτηκα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα τις προτάσεις των άλλων ομάδων. Δεν σκέφτομαι τι αφήνω πίσω μου, ανήκει πλέον στο παρελθόν και πήρα μια απόφαση σκεπτόμενος τον εαυτό μου και μόνο”.