Κορυφαίος της δεκαετίας ο “Βασιλιάς” (photo)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, για τη δεκαετία που φεύγει, σύμφωνα με το “ESPN”, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Στεφ Κάρι και στην τρίτη τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, για τη δεκαετία που φεύγει, σύμφωνα με το “ESPN”, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Στεφ Κάρι και στην τρίτη τον Κέβιν Ντουράντ. Σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο, ο “Βασιλιάς” βρίσκεται στην πρώτη θέση με βάση τις επιδόσεις του την τελευταία δεκαετία και τα όσα έχει πετύχει. Πέρα από τα πρωταθλήματα που κατέκτησε και τους προσωπικούς τίτλους, τα υπόλοιπα σημεία που ξεχωρίζουν είναι η μετακίνηση στους Μαϊάμι Χιτ και η επιστροφή του στο Κλίβελαντ, για να οδηγήσει τους Καβαλιερς, στον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους. 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κάρι, για τον οποίο το αμερικανικό μέσο τονίζει πως κατάφερε να αλλάξει τη σύγχρονη προσέγγιση στο μπάσκετ, με το μακρινό του σουτ και την επίδραση που έχει στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, την κορυφαία ομάδα της περασμένης δεκαετίας στο ΝΒΑ. Τρίτος στη λίστα βρίσκεται ένας πρώην παίκτης των “πολεμιστών”, ο Κέβιν Ντουράντ, για τον οποίο το “ESPN” τονίζει πως ήταν σημαντική η κίνησή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Όκλαντ. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Κάουι Λέοναρντ, λόγω του περσινού τίτλου με τους Τορόντο Ράπτορς και ο Τζέιμς Χάρντεν, λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Χιούστον Ρόκετς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.