Μπουργκ – Γκραν Κανάρια 78-76: Με ανατροπή οι Γάλλοι (vid)

Η Γκραν Κανάρια έκανε παρέλαση στη Γαλλία για ένα ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ενέργεια, τους περιόρισαν στους 26 πόντους και επέστρεψαν από το -10 του ημιχρόνου.

Ματσάρα στη Γαλλία! Η πρωτοπόρος του ομίλου Γκραν Κανάρια έδειξε την ποιότητα της για ένα ημίχρονο σκοράροντας 50 πόντους με 13 ασίστ, με τους Ένις, Αλμπισί να κινούν τα νήματα και τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Στην ίδια περίοδο η Μπουργκ έμενε στο παιχνίδι με τα τρίποντα, όμως χωρίς καλύτερη αμυντική συμπεριφορά ήταν δεδομένο ότι δεν θα είχε τύχη.

Αυτή εμφανίστηκε και με το παραπάνω στην τρίτη περίοδο, όταν οι σαστισμένοι νησιώτες είδαν απέναντι τους μια επιθετική, αλλά και καλοσυντονισμένη στις περιστροφές της άμυνα και ξεκίνησαν να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Εν τέλει έφτασαν τα 9 σε 10 λεπτά παιχνιδιού, σκόραραν μόλις 9 πόντους και το ματς γύρισε (61-59).

Η Μπουργκ προηγήθηκε 76-72 στο 38΄ και είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς, όμως ο Σουλεϊμόν το παράκανε με τραβηγμένες προσπάθειες. Ο Ένις είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα με 2 βολές στο 76-75, σκόραρε όμως μόνο τη δεύτερη ισοφαρίζοντας στα 22΄. Ο Χάρις σκόραρε με τζαμπ σουτ στα 3΄΄ για το 78-76, ο Γκαρθία πήρε τάιμ άουτ, έδωσε στον Ένις το τελευταίο σουτ, αλλά ο Αμερικανός αστόχησε σε μαρκαρισμένο τρίποντο και η Μπουργκ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που την βάζει στην 8άδα της πρόκρισης στην επόμενη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.