Νίκησε και περιμένει η Λιθουανία

Τη νίκη με 70-63 απέναντι στην Ουκρανία πανηγύρισε η Λιθουανία, που περιμένει το αποτέλεσμα του Σερβία - Γαλλία για να δει ποια θέση θα κατακτήσει στον πέμπτο όμιλο.

Τη νίκη με 70-63 απέναντι στην Ουκρανία πανηγύρισε η Λιθουανία, που περιμένει το αποτέλεσμα του Σερβία – Γαλλία για να δει ποια θέση θα κατακτήσει στον πέμπτο όμιλο.

Οι Ουκρανοί από την άλλη γνώριζαν πριν από το ματς πως έχουν προκριθεί στην οκτάδα του τουρνουά, μετά την ήττα της Λετονίας από το Βέλγιο.

Η ομάδα του Φρατέλο που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, ακολουθούσε στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 32-30 υπέρ των Λιθουανών.

Το ματς ήταν γενικά ισορροπημένο με τους παίκτες του Καζλάουσκας να φτάνουν τελικά στην επικράτηση, αφού βρήκαν τις επιθετικές λύσεις που έψαχναν στο τέλος, φτάνοντας στο 70-63.

Ο Κλέιζα ήταν ο πρώτος σκόρερ από πλευράς νικητών, τελειώνοντας το ματς με 15 πόντους. Ο Γκλαντίρ ξεχώρισε από τους Ουκρανούς με 18 πόντους.

Πλέον η «Λιέτουβα» θα είναι πρώτη σε περίπτωση νίκης των Γάλλων και δεύτερη εάν οι Σέρβοι είναι αυτοί που επικρατήσουν στο βραδινό παιχνίδι. Σίγουρα στην τέταρτη θέση οι Ουκρανοί, που θα αντιμετωπίσουν τον πρώτοι του ομίλου της Ελλάδας στους «8».

Δεκάλεπτα: 13-18, 30-32, 46-48, 63-70

Ουκρανία (Φρατέλο): Πουστοζβόνοφ 6, Τζέτερ 10, Μίσουλα 2, Γκλαντίρ 18, Λίποβι 2, Νατιάζκο 5, Ζαμπιρτσένκο, Κορνιγένκο 9, Ζάιτσεφ 9, Κραβτσόφ 2

Λιθουανία (Καζλάουσκας): Μοτιεγιούνας 10, Καλνιέτις 4, Κουζμίνσκας 6, Ντ. Λαβρίνοβιτς 8, Ματσιούλις 6, Ντελινινκάιτις 6, Σεϊμπούτις 7, Κλέιζα 15, Πότσιους 6, Βαλαντσιούνας 2, Γιαβτόκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.