Αγχώθηκε αλλά νίκησε η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε 83-76 την Λαμποράλ Κούτσα και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο Τοπ 16 της Ευρωλίγκας πιάνοντας την Κάχα Λαμποράλ στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου.

Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε 83-76 την Λαμποράλ Κούτσα και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο Τοπ 16 της Ευρωλίγκας πιάνοντας την Κάχα Λαμποράλ στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου. 

Οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν τους Ισπανούς με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους κρατούσε μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης και το κατάφεραν έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Συγκεκριμένα, σε αρκετά καλή μέρα βρέθηκαν οι Τζέρελς (16π.), Λάνγκφορντ (16π.), Μος (12π.), Χάκετ (14π.) και Τζεντίλε (10π.), οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη δεύτερη νίκη της ομάδας τους στο Τοπ 16.

Η ομάδα του Σκαριόλο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε από το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου, στο οποίο οι φηπεδούχοι ήταν μπροστά με 26-18 ενώ στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι Πλάις και Νοθιόνι δεν ήταν αρκετοί για να κάμψουν την αντίσταση των Ιταλών και έτσι η Αρμάνι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ με 48-38.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι δεν έχασαν σε κανένα σημείο της τρίτης περιόδου τον έλεγχο του αγώνα πηγαίνοντας στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 63-50.

Στην τελευταία περίοδο οι Ισπανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ανεβάσου την απόδοσή τους προκειμένου να πάρουν κάτι θετικό απ’ το παιχνίδι αλλά το επιμέρους σκορ 20-26 δεν έφτασε και έτσι ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στους Τοπ 16 του θεσμού.

Τα δεκάλεπτα:26-18, 48-38, 63-50, 83-76


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.