Αγγέλου: «Χωρίς μυστικά ο Παναθηναϊκός»

Δεν υπάρχουν μυστικά από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Αγγέλου, εν όψει της αναμέτρησης της Εφές για το Top 16.

Δεν υπάρχουν μυστικά από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Αγγέλου, εν όψει της αναμέτρησης της Εφές για το Top 16. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής, καθώς επίσης και στην έως τώρα παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αγγέλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ζωή στην Τουρκία: «Δεν έχουμε και μεγάλες διαφορές. Βλέπουμε θάλασσα και από εκεί, οπότε εντάξει…»

Για το κρίσιμο αποψινό ματς: «Ναι είναι κρίσιμο. Μπασκετικά το θέμα είναι σε ποια φιλοσοφία στηρίζεσαι για να αντιμετωπίσεις το κάθε παιχνίδι. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που μπορεί να παίζει ένας Κινέζος και ένας Μεξικάνος και να συνεργάζονται σε ένα πλάνο. Εμείς προσπαθούμε, με τους συνεργάτες μας, να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια γιατί υπάρχει ένας προβληματισμός».

Για όσα θέλει να βελτιώσει στην Εφές: «Η προτεραιότητα μας, ανάμεσα στα πολλά, είναι να συμφωνούμε, προπονητές και παίκτες, σε ένα πλάνο και να υπάρχει πίστη σε αυτό. Το δεύτερο είναι να αξιολογούμε με ποιο βαθμό ενέργειας -σωματικά και πνευματικά- θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και μετά να διαχειριζόμαστε τα απρόοπτα, καθώς οι τραυματισμοί το τελευταίο δίμηνο ήταν σημαντικοί, όπως και σε πολλές ομάδες φυσικά».

Για τον κανονισμό στο πρωτάθλημα (2 Τούρκοι στην 5άδα) και πόσο επηρεάζει: «Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή… Οι ομάδες πρέπει να σκεφτούν πως θα προσεγγίσουν τον κανονισμό που σίγουρα επηρεάζει. Είναι στην ατζέντα πολλών ομάδων και πιστεύω πως θα αντιμετωπιστεί σύντομα. Στην Εφές αυτό βέβαια κάνει καλό προς το παρόν, γιατί αυτή τη χρονιά προσπαθεί να εντάξει στη φιλοσοφία της κάποιους νεαρούς παίκτες. Δική μου φιλοσοφία είναι πως ένας νεαρός μπαίνει από την άμυνα στο μπάσκετ και όχι από την επίθεση και δίνουμε μια μάχη με τον χρόνο να πείσουμε αυτά τα παιδιά να μπουν με μεγαλύτερο αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι γνωστό τι κάνει ο Παναθηναϊκός… Δεν υπάρχουν μυστικά. Στην άμυνα κάνει αλλαγές με τα χαμηλά του σχήματα και στην επίθεση έχουν τρία κομμάτια. Το πρώτο είναι ο Διαμαντίδης που δίνει 7-8 ασίστ, δηλαδή 16-20 πόντους, το δεύτερο είναι το παιχνίδι στο λόου ποστ, δημιουργώντας καταστάσεις από τη θέση “3” είτε και με σουτ που έχει μεγάλα ποσοστά και το τρίτο είναι πως ελέγχει τα ριμπάουντ. Αυτά λοιπόν πρέπει να προσπαθήσεις να ελέγξεις και να αντιδράσεις και επιθετικά».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν το είδα χθες, αλλά έχω άποψη. Ο Ολυμπιακός δίνει μια μάχη, όπως και πέρυσι. Είναι πολύ σημαντική η απουσία του Λο. Σε αυτή την ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σε μεταβατικό στάδιο, αλλά θα το ξεπεράσει γρήγορα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.