Μπαρτζώκας: «Νίκη πάση θυσία με Κάχα» (video)

Μετά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη πάση θυσία στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, στη Βιτόρια.

Μετά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη πάση θυσία στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, στη Βιτόρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Καλησπέρα! Η έκταση της ήττας μάς στενοχωρεί, κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο ματς, θεωρώ πως ήταν καθοριστική η επιβολή στο παιχνίδι που είχε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του με τον τρόπο που σκόραρε, εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, μειώνοντας το βάθος του ρόστερ. Πήγαμε σε κοντά σχήματα, έχοντας στο «4» μόνο το Γιώργο Πρίντεζη. Αυτό, σε συνδυασμό με την άμυνα ζώνης, μας βοήθησε, αλλά δεν ήταν αρκετά. Ένα δύο καθοριστικά ριμπάουντ ίσως έκριναν το ματς. Δυστυχώς, το μομέντουμ δεν είναι καλό, οι απουσίες πλέον σε αυτό το υψηλό επίπεδο φαίνονται. Κάναμε καλή προσπάθεια, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και το χειροκρότημά του στο τέλος. Φυσικά και μπορούσαμε κερδίσουμε, εάν είχαμε καλό ποσοστό στα τρίποντα. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για τη νίκη, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι στην Ισπανία».

Για το εάν θεωρεί πως οι παίκτες του εμφανίστηκαν διστακτικοί: «Φάνηκε αυτή η διστακτικότητα που λέτε στο περιφερειακό σουτ, ίσως ήταν έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όταν κινήσαμε την μπάλα είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς με τέτοια σώματα που έχει η Μπαρτσελόνα χρειάζεσαι καλύτερο περιφερειακό σουτ κι εμείς δεν το είχαμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Κατ’ αρχάς, τίποτα δεν είναι εύκολο στον Ολυμπιακό. Όλα είναι δύσκολα όταν είσαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, με μεγάλες απαιτήσεις και με συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις. Παίζουν πολλά ρόλο. Είδατε, πριν από ενάμιση μήνα η Μπαρτσελόνα δεν ήταν καλά, τώρα είναι. Εμείς χωρίς δύο βασικά γρανάζια μας, τους Αμερικανούς, έχουμε μειώσει κατά πολύ το ροτέισον, Ο Μουν δεν έχει δικαίωμα, χρειαζόμαστε τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος πάει ολοένα και καλύτερα. Θα πρέπει να ανέβει το ηθικό, χρειάζονται υποστήριξη οι παίκτες. Από εκεί και πέρα, αυτό είναι το πρόγραμμα, το ξέραμε από πριν, πρέπει να δουλέψουμε στο μυαλό και τη συγκέντρωση και να έχουμε υγεία για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.