Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο μετά τον Παναθηναϊκό να δουλέψω αμέσως»

Η δυναμική το μέγεθος και το πρότζεκτ της Φενέρ ήταν οι λόγοι που έκαναν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να επιλέξει την Τουρκική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η δυναμική το μέγεθος και το πρότζεκτ της Φενέρ ήταν οι λόγοι που έκαναν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να επιλέξει την Τουρκική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτο αποκάλυψε ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική εφημερίδα «Milliyet, στην οποία αποκάλυψε πως πέρσι έμεινε μακριά απο τα γήπεδα καθώς ηταν δύσκολο να δουλέψει σε άλλη ομάδα αμέσως μετα απο 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη «Milliyet»:

«Για να κερδίσουμε κούπες, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε οικογενειακά. Οι φίλοι της ομάδας, το κλαμπ και το επιτελείο με τους παίκτες πρέπει να είναι μία οικογένεια, έτσι θα παλέψουμε για τρόπαια και θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις
Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και πειθαρχημένα για ώρες, αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου, πρέπει να δουλεύεις στο 100%, αυτό έχω πει στους παίκτες μου, διότι αυτό πιστεύω. Οι παίκτες μου με ακούνε, αλλά και τους ακούω, έχουν δικαίωμα να μιλούν, ο διάλογος στην ομάδα είναι καλό πράγμα και για τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή, διότι φέρνει νίκες στην ομάδα. Σέβομαι και ακούω τις ιδέες των παικτών μου»

Για την επιλογή της Φενέρ: «Για μένα η Φενέρ ήταν μία πολύ καλή οψιόν. Με εντυπωσίασαν οι πληροφορίες και το πρότζεκτ της ομάδας. Η Φενέρ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με εκατομμύρια οπαδούς σ’ όλον τον κόσμο. Ηταν δύσκολο να βρω άλλο τέτοιο κλαμπ και αυτό με διευκόλυνε στο να έρθω εδώ».

Για τον ένα χρόνο αποχής :«Μετά από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό μου ήταν δύσκολο να δουλέψω σ’ άλλη ομάδα κατευθείαν, έμεινα έναν χρόνο εκτός, περίμενα, ξεκουράστηκα και τώρα είμαι σε φουλ ενέργεια»

Για τις φιλοδοξίες του μετα απ όσα έχει πετύχει«Οι τίτλοι και τα θαύματα απαιτούν δουλειά. Έχω ζήσει στην καριέρα μου πολλά πρωταθλήματα, όμως δεν σημαίνει ότι ένας προπονητής που έχει κατακτήσει τίτλους, θα είναι πάντα πρωταθλητής. Είμαστε μία νέα ομάδα, που θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Θα έχω νέους συνεργάτες, θα έχουμε νέους παίκτες, είναι μία νέα πρόκληση στη ζωή μου και είμαι χαρούμενος και εκστασιασμένος μ’ αυτή. Δεν με στενοχωρούν ούτε με πιέζουν οι προσδοκίες του κόσμου, το `χω συνηθίσει, αλλά για να γίνουμε πρωταθλητές, θα πρέπει για οκτώ με εννέα μήνες να δουλεύουμε όχι στο 120%, αλλά στο 150%, θα πρέπει να ψάξουμε τα όρια μας. Εύχομαι οι οπαδοί μας να είναι υπομονετικοί, είναι λογικό να περιμένουν θαύματα, όμως όλα αυτά θα τα δούμε στο τέλος της διαδρομής. Ολοι μας ονειρευόμαστε την κορυφή της Ευρώπης και της Τουρκίας, αλλά πρέπει πρώτα άπαντες στη Φενέρ να μάθουμε να είμαστε υπομονετικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.