Μπαρτζώκας: «Θέλαμε το 10-0»

Παρά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης, ο Ολυμπιακός έψαχνε το 10-0 στην Πολωνία στο ματς κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Δημοσίευση: 19/12/2013 - 23:19

Παρά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης, ο Ολυμπιακός έψαχνε το 10-0 στην Πολωνία στο ματς κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα καλό επιθετικά παιχνίδι, σκοράραμε 91 πόντους και νομίζω πως ήταν καλό για τους φιλάθλους που είδαν ένα ματς χωρίς ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αλλά με αρκετό θέαμα. Για τις δύο ομάδες δεν υπήρχε κίνητρο, αλλά νομίζω πως το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον και όσοι το παρακολούθησαν το ευχαριστήθηκαν. Εμείς ήρθαμε στην Πολωνία χωρίς τρεις παίκτες, τους Λο, Πρίντεζη και Μπέγκιτς και θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας. Είμαστε χαρούμενοι για το 10-0 της πρώτης φάσης, θέλαμε να κάνουμε αυτό το 10-0 παρά το γεγονός πως είχαμε κατακτήσει την πρώτη θέση και είχαμε πάρει την πρόκριση στο Top 16 εδώ και πολλές αγωνιστικές.

Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό που καταφέραμε και που συνεχίζουμε στο Top 16, το οποίο είναι ένα μικρό πρωτάθλημα τριών μηνών. Θέλουμε να έχουμε υγεία, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Θέλω να ευχηθώ στη Ζιέλονα Γκόρα καλή συνέχεια. Στην πρώτη της παρουσία στην Euroleague έδειξε καλά στοιχεία, έχασε τρία ματς στο τελευταίο σουτ και είχε πολύ καλή εικόνα. Θέλω να τους ευχηθώ καλή τύχη και καλή συνέχεια στο Eurocup, εκεί όπου νομίζω θα πάνε αρκετά μακριά».