Αποκάλυψη Βόβορα: “Πριν το παιχνίδι ο Πιτίνο μίλησε σε video”! (video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού με εξαιρετικό κοουτσάρισμα στη μεγάλη νίκη των Πράσινων επί της Μπάγερν αποκάλυψε στη NOVA τι έγινε πριν το παιχνίδι στα αποδυτήρια

Στην αποκάλυψη ότι πριν από τα παιχνίδι, στα αποδυτήρια, παίχτηκε video με τον Ρικ Πιτίνο να μιλάει στους παίκτες του Παναθηναϊκού, προχώρησε ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα στο Μόναχο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού με το εξαιρετικό κοουτσάρισμα στη μεγάλη νίκη των Πράσινων, είπε: “Είναι πολύ σημαντικό που έρχεται ο κ.Πιτίνο και γνωρίζει το περιβάλλον. Όπως είπε και ο ίδιος ήταν το πεπρωμένο του.
Σήμερα, πριν το παιχνίδι, μας είχε ετοιμάσει ένα video με έναν πολύ ωραίο λόγο και μίλησε στους παίκτες. Ο κόουτς Πιτίνο θα δώσει τη φιλοσοφία και τη σκληράδα για να δώσει αυτή η ομάδα το κάτι παραπάνω. Στα προηγούμενα παιχνίδια μας έλειπαν λεπτομέρειες”, είπε.

Στην αρχή των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στην ενέργεια που έδωσαν οι παίκτες από τον πάγκο. Και είπε: “Τη ζωή πιο εύκολη σε έναν προπονητή την κάνουνε οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και ανεβάζουν την ενέργεια. Όπως ο Μπεντίλ. Προσπαθούσανε συνέχεια να ποστάρουνε τον Λούσιστς και τον Μονρό. Η ενέργεια που έβγαλαν, το τρέξιμο και τα ρημπάουντ μας έδωσαν αυτά που θέλαμε”. 

Είπε ακόμη για το πώς έζησε αυτά τα παιχνίδια ως πρώτος προπονητής: “Το άγχος υπάρχει αλλά όταν ξεκινά το παιχνίδι και ακούς το πρώτο σφύριγμα είτε είσαι συνεργάτης είτε πρώτος προπονητής, ξεχνάς τα πάντα”.

Αναφέρθηκε σε ένα κομμάτι της τακτικής και είπε: “Θέλαμε στο β’ μέρος με τον Παπαπέτρου και τον Ντεσόν στο “3” να κρατήσουμε αυτά τα σχήματα. Όλοι οι παίκτες που μπήκανε μέσα βοήθησαν. Η άμυνα έδωσε ενέργεια και μετά, με την επίθεση, εκεί έχουμε το ταλέντο να σκοράρουμε”.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.