Καλάθης: «Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ»

Τιμή αποτελεί για τις τέσσερις ομάδες η συμμετοχή τους στο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη. Τι είπαν ΝτιΜπαρτολομέο, Μαχμούτογλου και Τσιντσιαρίνι.
Δημοσίευση: 21/09/2019 - 13:56
Τιμή αποτελεί για τις τέσσερις ομάδες η συμμετοχή τους στο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη. 

"Είναι τιμή να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά. Μαζί με μερικές από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και του αδελφού του Θανάση. Υγεία εύχομαι σε όλους και πιστεύω θα είναι ένα διασκεδαστικό τουρνουά για να δεις"
, δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. 

Ο ΝτιΜπαρτολομέο για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανέφερε: "Eίμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Είναι εξαιρετική τιμή και χαρά για μένα και την ομάδα μου, να βρίσκομαι σε ένα τέτοιο τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν εξαιρετικές ομάδες της Ευρωλίγκας και σπουδαίοι παίκτες και προπονητές".

Ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε, Μελί Μαχμούτογλου, είπε:
"Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την πρόκληση σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε ομάδα. Αποτελεί εξαιρετική τιμή και χαρά για την ομάδα μας να βρίσκεται εδώ".

Τέλος, από πλευράς Αρμάνι Μιλάνο, ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι, πρόσθεσε: "Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ, σε ένα σημαντικό τουρνουά που τιμάει τη μνήμη ενός σημαντικού παράγοντα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι το τελευταίο τουρνουά για μας και αποτελεί ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε ισχυρές ομάδες, κόντρα σε αξιόλογους παίκτες και προπονητές".