Αυτόπτης μάρτυρας

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η προσέγγιση του «Σινάν Ερντέμ» από το σταθμό του μετρό Atakoy που απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο. Οπαδοί της Φενέρ βρίσκονται τόσο στην είσοδο του σταθμού, όσο και στα στενά των δρόμων οι οποίοι οδηγούν στο «Σινάν Ερντέμ», εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως η αστυνομία απουσιάζει.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η προσέγγιση του «Σινάν Ερντέμ» από το σταθμό του μετρό Atakoy που απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο. Οπαδοί της Φενέρ βρίσκονται τόσο στην είσοδο του σταθμού, όσο και στα στενά των δρόμων οι οποίοι οδηγούν στο «Σινάν  Ερντέμ», εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως η αστυνομία απουσιάζει.

Περίπου 2,5 ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού, Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ, γίναμε αυτόπτες μάρτυρες επιθέσεων Τούρκων οπαδών σε Ρώσους φιλάθλους. Μία παρέα αρκετών νεαρών κοριτσιών και αγοριών (ενδεχομένως κάποια να μην είχαν ενηλικιωθεί), δέχθηκαν αρχικώς φραστική επίθεση με χυδαίες εκφράσεις από οπαδούς της Φενέρ. Εν συνεχεία έσπρωξαν από τις σκάλες που οδηγούν από το μετρό προς τον δρόμο έναν νεαρό Ρώσο, ο οποίος για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Κατά μήκος της διαδρομής προς το γήπεδο, έβγαιναν από στενά οπαδοί της Φενέρ, αρκετοί από τους οποίους κρατούσαν άδεια μπουκάλια μπύρας, αναζητώντας αντίπαλους φιλάθλους. Τους πρώτους αστυνομικούς τους συναντήσαμε στον περιβάλλοντα χώρο του «Σινάν Ερντέμ», γεγονός που μας προκάλεσε έντονη απορία. Είναι σαφές πως δεν έχει ληφθεί κανένα οργανωμένο μέτρο για την προσέγγιση του γηπέδου με ασφάλεια από το χώρο του μετρό, αλλά και τους γύρω δρόμους.

Επιπλέον, υπάρχει μαρτυρία Ελλήνων, οι οποίοι στο σταθμό του μετρό δέχθηκαν επίθεση από Τούρκους και τους αφαίρεσαν οτιδήποτε είχε σχέση με τον Ολυμπιακό (κασκόλ, καπέλα κτλ.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.