Πιανιτζιάνι: «Ότι καλύτερο μπορούμε»

Η Σιένα ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Μπαρτσελόνα με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο.
Δημοσίευση: 09/11/2011 - 18:19
Η Σιένα ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Μπαρτσελόνα με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε τους «μπλαουγκράνα» ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και δήλωσε πως περιμένει να δει ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

«Η Μπαρτσελόνα για ακόμη μία χρονιά είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, με δυνατούς παίκτες και διαθέτει τα σωστά τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να κατακτήσει  την Ευρωλίγκα.  Για αυτό  το  λόγο είναι  συναρπαστικό  να  παίζεις εναντίον της. Θα είναι ένα πολύ  σκληρό  παιχνίδι  που κάθε παίκτης θέλει να έχει  την εμπειρία να αγωνιστεί σε αυτό. Παρόλο που το παιχνίδι δεν θα κρίνει το μέλλον μας στην  Ευρωλίγκα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τιμήσουμε το παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της Σιένα. 

Από την πλευρά του ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί γνωρίζουμε πόσο μεγάλη και  καλή ομάδα είναι . Παίζουν μαζί για πολλά χρόνια, αλλά πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε. Ακόμα κι αν δεν μπορέσουμε να νικήσουμε, θα πρέπει  να παλέψουμε για κάθε πόντο γιατί είναι πιθανόν, η διαφορά πόντων να καθορίσει το ποιος θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο».