«Θα ήθελα να μη παίξω ποτέ αυτό το παιχνίδι»

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δηλώνει πως δεν θα ήθελε ποτέ να παίξει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δηλώνει πως δεν θα ήθελε ποτέ να παίξει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο πολυνίκης Σέρβος προπονητής δεν έκρυψε τα συναισθήματα του για το «τριφύλλι», ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον νέο του ρόλο και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Αθήνα. 
 
«Όπως πάντα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι την Αθήνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που ήρθα για να παίξω ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να μη το παίξω ποτέ αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι ξέρουν οπόσο πολύ αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμη και το πρώτο μαρς στην Τουρκία. Τώρα όμως στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα», δήλωσε αρχικά ο «Ζοτς».

Ερωτηθείς για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, που θα τον βρει αντίπαλο στον πάγκο απάντησε: «Το ίδιο δύσκολο θα ήταν είτε δεν ήταν προπονητής ο Αλβέρτης, είτε τώρα που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον Φράγκι που ξεκίνησε μια καινούρια καριέρα. Του εύχομαι να κατακτήσει τα πάντα, όπως έκανε σαν παίκτης, να το πετύχει και σαν προπονητής και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στον Παναθηναϊκό».

Όσο για το πώς θα αισθανθεί όταν αύριο θα ακούσει το όνομά του από τον κόσμο των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ, σημείωσε: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να το δούμε πως θα είναι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.