Πήρε εκδίκηση η Ούνιξ

Η Ούνιξ επικράτησε 69-63 της Οστάνδης στο Καζάν για την 4η αγωνιστική του Last 32 του Eurocup και πήρε εκδίκηση για την ήττα της περασμένης εβδομάδας, η οποία ήταν και η πρώτη των Ρώσων στη διοργάνωση έως τώρα.

Η Ούνιξ επικράτησε 69-63 της Οστάνδης στο Καζάν για την 4η αγωνιστική του Last 32 του Eurocup  και πήρε εκδίκηση για την ήττα της περασμένης εβδομάδας,  η οποία ήταν και η πρώτη των Ρώσων στη διοργάνωση έως τώρα.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα τον έλεγχο και επέστρεψε στις νίκες, καλύπτοντας μάλιστα και τη διαφορά των τριών πόντων, με την οποία ηττήθηκε στο Βέλγιο (78-75) την περασμένη εβδομάδα.

Πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους ο Ντρου Γκούντελοκ με 27 πόντους. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και τρία ριμπάουντ. Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι Νίκος Ζήσης (4 π.) και Κώστας Καϊμακόγλου (2 π.). 

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Χίμκι νίκησε για δεύτερη φορά τη Νίμπουργκ σε διάστημα μίας εβδομάδας αυτή τη φορά με 106-85. Κορυφαίος για τους Μοσχοβίτες ο Βιάλτσεφ με 18 πόντους, ενώ από 15 πρόσθεσαν οι Αγκουστίν και Πόποβιτς. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σίμονς με 20 πόντους.

Τέλος, η Νίζνι επικράτησε άνετα με 81-65 της Μπιλμπάο στη Ρωσία και πήρε εκδίκηση για την βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ροτσέστι με 18 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ο Γκάμπριελ πρόσθεσε 12 πόντους.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι Χίμικ – Άλμπα Βερολίνου αναβλήθηκε καθώς η γερμανική ομάδα δεν κατόρθωσε να φτάσει στον προορισμό της εγκαίρως λόγω χιονοθύελλας.  Η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων, χρονικά, αγώνων του Eurocup για την Τετάρτη (29/1):

Ούνιξ Καζάν – Οστάνδη 69-63
Χίμκι – Νίμπουργκ 106-85
Νίζνι – Μπιλμπάο 81-65
Χίμικ – Άλμπα Βερολίνο (αναβλήθηκε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.