Σφαιρόπουλος: «Το σκορ μιλάει από μόνο του»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά τη βαριά ήττα του Πανιώνιου από την Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων.
Δημοσίευση: 14/01/2014 - 23:29

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά τη βαριά ήττα του Πανιώνιου από την Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι το τρίτο δεκάλεπτο, όπου ξέφυγε η διαφορά, ήταν καταστροφικό για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σκορ μιλάει από μόνο του. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας. Το πρώτο μέρος τελείωσε με σχετική κοντινή διαφορά, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και έκρινε το ματς. Μετά την ανάπαυλα η αντίδραση μας ήταν πολύ άσχημη και αμυντικά, που δεχθήκαμε εύκολα καλάθια μέσα από την ρακέτα και επιθετικά, όπου είτε κάναμε λάθη, είτε αστοχήσαμε σε ελεύθερα σουτ.

Η διαφορά ξέφυγε και όσο και εάν προσπαθήσαμε στην τελευταία περίοδο η Μπιλμπάο επικράτησε με ευρεία διαφορά. Είναι μια άσχημη βραδιά για την ομάδα μας, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί. Κάναμε πολλά λάθη, στα οποία πρέπει να δουλέψουμε για να μην επαναληφθούν. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια για να ανταποκριθούμε σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων».