Τζόρτζεβιτς: “Με ενθουσιασμό και καρδιά”

Αφού αναγνώρισε ως δύσκολη αντίπαλο την Μπάμπεργκ στον ημιτελικό της Παρασκευής, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την πορεία της Βίρτους Μπολόνια μέχρι το F4 του FIBA Champions League.

Αφού αναγνώρισε ως δύσκολη αντίπαλο την Μπάμπεργκ στον ημιτελικό της Παρασκευής, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την πορεία της Βίρτους Μπολόνια μέχρι το F4 του FIBA Champions League.

“Είμαστε στη σωστή θέση και έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για το τρόπαιο. Είναι τιμή να είσαι εδώ. Ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι να έχουμε ενθουσιασμό και χαμόγελο, ηρεμία στο μυαλό και να παλέψουμε με τη καρδιά μας, τίποτα άλλο” ανέφερε αρχικά για να πει για την αντίπαλό του:

“Είναι εξαιρετική ομάδα η Μπάμπεργκ. Αξίζουν συγχαρητήρια. Κυριαρχεί στο γερμανικό μπάσκετ για καιρό και κερδίζει τίτλους. Έπαιζε στην Ευρωλίγκα, στο υψηλότερο επίπεδο με τρομερούς παίκτες, φοβερό σύστημα, εξαιρετικούς προπονητές και οργάνωση. Αυτά την έφεραν εδώ. Δεν γίνεται να φτάσεις εδώ, χωρίς κάτι από τα παραπάνω. Έχει εμπειρία, ξέρει πώς να παίζει αυτά τα ματς”.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τον ίδιο, απάντησε:

“Δεν θυμάμαι να παίζω. Πάει καιρός. Απολαμβάνω κάθε μέρα με τους παίκτες μου και τους βοηθούς μου. Κάναμε τα πάντα για τον στόχο αυτό, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να κερδίσεις, να γίνεις μέρος της ιστορίας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα περάσει ξανά το τρένο. Πρέπει να ανέβεις σε αυτό και να απολαύσεις την διαδρομή και ίσως φτάσεις μέχρι τέλους”.

Από τη γερμανική πλευρά, ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Φεντερίκο Περέγκο, είπε:

“Είμαστε εδώ και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Περάσαμε μία μακρά σεζόν. Κανείς δεν μας περίμενε. Ήταν έκπληξη για μένα. Ωστόσο, μετά τον Γενάρη, η ομάδα δούλεψε σκληρά. Περάσαμε δύσκολα.

Είμαι χαρούμενος, που θα αντιμετωπίσω τον Σάσα στον ημιτελικό. Η Μπολόνια έχει πολύ ταλέντο σε κάθε θέση. Έχουν βάθος. Τη περίοδο αυτή, βελτιώθηκε πολύ. Παίζουν σκληρή άμυνα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε.

Έχω πολλούς καλούς παίκτες και τους εμπιστεύομαι. Ξέρω ότι θα δώσουν το καλύτερο για να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους παίκτες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.