Κάρι: «Σοβαρότητα και προσοχή»

Να μην πάρει αψήφιστα τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Άρη, θέλει ο Ραμέλ Κάρι.
Δημοσίευση: 09/02/2014 - 09:08

Να μην πάρει αψήφιστα τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Άρη, θέλει ο Ραμέλ Κάρι. Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στην Κρήτη και αποκάλυψε τα κύρια χαρακτηριστικά, που θα πρέπει να έχουν οι «πράσινοι», ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Κάρι τόνισε στην εφημερίδα «Real News»: «Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάθε άλλο ματς, με σοβαρότητα και προσοχή. Εννοείται ότι δεν θα το πάρουμε αψήφιστα. Πρόκειται για πολύ σημαντικό αγώνα, ο οποίος από τη στιγμή που δεν έχει ρεβάνς, απαιτεί ιδιαίτερη εγρήγορση σ' όλη τη διάρκειά του. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και περιμένω μία σκληρή κι απαιτητική αναμέτρηση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Από την πλευρά μας θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι κι όχι, δεν δέχομαι τη λέξη φαβορί, αφού είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Θα ήταν καλό να έχουμε κι εμείς και οι αντίπαλοι τους οπαδούς στο πλευρό μας, αφού όμως αυτό δεν γίνεται είναι μία αληθινή πρόκληση και για τις δύο ομάδες».