Χέρι- χέρι Κηφισιά και Metropolitan Hospital

Την αμέριστη υποστήριξη του Metropolitan Hospital έχει η ομάδα της Νέας Κηφισιάς η οποία ανακοίνωσε την συνεργασία της με το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Δημοσίευση: 04/02/2014 - 11:57

Την αμέριστη υποστήριξη του Metropolitan Hospital έχει η ομάδα της Νέας Κηφισιάς η οποία ανακοίνωσε την συνεργασία της με το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης της Κηφισιας

"Η ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League, έχοντας την συμπαράσταση και την υποστήριξη του Metropolitan Hospital.
Το υπερσύγχρονο και πληρέστατο ιδιωτικό θεραπευτήριο Metropolitan αποτελεί τον επίσημο «Ιατρικό Υποστηρικτή» της ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ, παρέχοντας από το ξεκίνημα της σεζόν στους αθλητές μας όλα τα εφόδια και την ιατρική στήριξη που χρειάστηκαν.

Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001, ανήκει στον Όμιλο ΠΕΡΣΕΥΣ, Υγειονομική Μέριμνα ΑΕ, και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας.

Όραμα των δημιουργών του ήταν το Metropolitan Hospital να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες των δημιουργών του.
Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη.

Πιστό στο όραμά του, το Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή".