Φλεβαράκης: «Πλήρης ομάδα ο Πανιώνιος»

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο ενόψει του αγώνα των Τρικάλων με τους «κυανέρυθρους» το Σάββατο.
Δημοσίευση: 23/01/2014 - 17:55
Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο ενόψει του αγώνα των Τρικάλων με τους «κυανέρυθρους» το Σάββατο. Ο προπονητής των Θεσσαλών τόνισε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι πολύ πιο κοντά στους δύο μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ απ' ότι στους υπόλοιπους της μεγάλης κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, γιατί πέρα από την ποιότητα και το όνομα του αντιπάλου, καλούμαστε να παλεύουμε για τη νίκη. Ο Πανιώνιος έχει δείξει, με τα αποτελέσματα και την ποιότητά του, ότι είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους δύο μεγάλους και είναι πιο κοντά σε αυτούς, παρά σε όλους τους άλλους. Πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις, παίζουν όλοι, έχουν φρεσκάδα, λύσεις.

Ετοιμαζόμαστε έχοντας προβλήματα τραυματισμών (σ.σ. κυριότερο όλων το πρόβλημα του Τζέρεμι Γκρέιντζερ στο δικέφαλο, εξαιτίας του οποίου η συμμετοχή του στο ματς παραμένει αμφίβολη), αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας, σε κόσμιο πλαίσιο, για να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι η ομάδα είναι οικογένεια που αξίζει να είναι στην Α1. Ο κόσμος μας δίνει την έξτρα βοήθεια που χρειαζόμαστε και είναι πολύ σημαντική αυτή, γιατί η νίκη με την ήττα είναι πολύ κοντά. Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διαφορές είναι μικρές, κάθε πόντος, κάθε κατοχή είναι σημαντική».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Είναι καλό. Ενας, δύο, τρεις παίκτες μπορεί να γκρινιάζουν, σε άλλες ομάδες είναι περισσότεροι. Έχουμε καλή συνεργασία, η πόλη είναι κοντά στην ομάδα, περισσότερο απ΄όσο προσδοκούσαμε. Όλοι είναι δίπλα μας, όλοι μαζί δίνουμε τη δύσκολη μάχη για την παραμονή, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Για το ενδεχόμενο δεύτερης μεταγραφικής κίνησης μετά την απόκτηση του Πορίνι:
«Ψάχνουμε, βλέπουμε περιπτώσεις. Σε σχέση με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που μας βγαίνουν, θέλουμε να δούμε αν θα καλυφθούν και πώς. Σε λίγες μέρες μπορούμε να δούμε κάτι πιο συγκεκριμένα».