Προβληματισμός και ανασύνταξη

Λύση στην προβληματική αγωνιστική του εικόνα ψάχνει να βρει ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη νέα απογοητευτική εμφάνιση.

Λύση στην προβληματική αγωνιστική του εικόνα ψάχνει να βρει ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη νέα απογοητευτική εμφάνιση. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα και να επικεντρωθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα, για το Top 16 της Euroleague. Η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για τους πρωταθλητές Ευρώπης, προκειμένου να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί απογοήτευση από την ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» και αυτό είναι που θα πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός συνομίλησε με τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να βρεθεί η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και η οποία έχει φέρει πέντε ήττες στα τελευταία επτά ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας του, ώστε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τη χώρα των Βάσκων. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός γνωρίζει πλέον πως πολλά θα εξαρτηθούν από τους αγώνες του στο ΟΑΚΑ, σχετικά με την πορεία του την εφετινή σεζόν. Μετά τον αγώνα με τους Βάσκους της Λαμποράλ Κούτσα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν και πάλι τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, ενώ καλούνται να πάρουν τουλάχιστον μια νίκη στους τελικούς της Basket League, αν θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδος.

Για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τους Βάσκους, ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους Λο και Πέτγουεϊ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.