Τζάμπολ στις 16:00 σε τρεις αγώνες….

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή για την 14η αγωνιστική της Basket League. Ολες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 16:00, ενώ από το Novasports7 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ.

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή για την 14η αγωνιστική της Basket League. Ολες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 16:00, ενώ από το  Novasports7 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ. 

Και οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες στα τελευταία δύο τους παιχνίδια, ωστόσο οι Ροδίτες βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο δικέφαλος του βορρά στην τέταρτη θέση. 

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανελευσινιακό και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, όπως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θέλουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οσο για τους “κυανέρυθρους”, αν κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα, τότε με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής είτε θα είναι μόνοι στη δεύτερη θέση, είτε θα συγκατοικούν με τον Ολυμπιακό, έχοντας τη μικρότερη δυνατή διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο ουραγός της βαθμολογίας Ικαρος θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο και θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκεί δηλαδή που είναι οι Κρητικοί, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.