Βετούλας: «Να κρατήσουμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική της Basket League έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική της Basket League έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει βρει τη χημεία της. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Η εμφάνιση ήταν καλή αλλά εμείς θέλουμε τα αποτελέσματα. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε 47 πόντους κάτι απίθανο να ξανασυμβεί με μία από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη», δήλωσε ο προπονητής των Πατρινών.

Από την πλευρά των  παικτών, ο Γιάννης Λιανός ανέφερε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδος. Είχαμε στόχο να δουλέψουμε κομμάτια για το ματς με τον Ηλυσιακό και να βάλουμε τα νέα παιδιά στη νοοτροπία. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Από τη στιγμή που δεν ήρθε το θαύμα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τελικό με τον Ηλυσιακό. Αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να βρούμε ψυχολογία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.