Να πει “αντίο” με νίκη θέλει ο Πανελλήνιος

Η αυλαία των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων «πέφτει» την Τρίτη για τον Πανελλήνιο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την Αλμπα Βερολίνου.

Η αυλαία των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων «πέφτει» την Τρίτη για τον Πανελλήνιο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την Αλμπα Βερολίνου, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στη φάση των «16» του EuroCup. Ο «σύλλογος των Ολυμπιονικών», που «μετρά» 5 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 12ο όμιλο, έχει χάσει το… τρένο της πρόκρισης και το ζητούμενο για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι να «αποχαιρετίσει» με νίκη την Ευρώπη. Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Όστοϊτς και Κομποδιέτας.

«Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη στο EuroCup και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κάναμε καλά παιχνίδια στη φάση των 16, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Η Αλμπα είναι καλή και ποιοτική ομάδα αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο,» δήλωσε για την αναμέτρηση με την Άλμπα ο προπονητής του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Σκλάβος ανέφερε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι για την εφετινή σεζόν στην Ευρώπη και θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το EuroCup με νίκη. Παρόλο που ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια στη φάση των “16”, δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε μία νίκη, κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απέναντι στην Άλμπα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και ο κόσμος γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.