Παρελθόν ο Μελς

Στη Γουαδελούπη επέστρεψε ο Ρόντρικ Μελς. Χωρίς Παπανικολάου-Νικολαΐδη...

Στη Γουαδελούπη επέστρεψε ο Ρόντρικ Μελς. Ο 25χρονος γκαρντ αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την ΑΕΚ, καθώς κατάφερε να βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει. Στο μεταξύ ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανελλήνιο.

Ο Μελς βρήκε τελικά τον άνθρωπο που του κάλυψε το αεροπορικό εισιτήριο -κάτι που δε μπορούσε να κάνει η ομάδα- και «πέταξε» για την πατρίδα του. Άλλωστε, εδώ και μέρες αποτελούσε ξένο σώμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς ήταν γνωστό ότι θα έφευγε λόγω των χρημάτων που του χρωστούσε η ΚΑΕ.

Χωρίς Παπανικολάου-Νικολαΐδη
Οι παίκτες του «Δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα και ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας. Όλοι ήταν εκεί εκτός από δύο. Απόντες ήταν οι Μάκης Νικολαΐδης και Νίκος Παπανικολάου λόγω ενοχλήσεων που έχουν σε γόνατο και προσαγωγούς αντίστοιχα. Έτσι ξεκουράστηκαν και ο Άγγελος Κορωνιός τους περιμένει αύριο για να συμμετάσχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της ΑΕΚ ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας. Θέλει έναν σέντερ και έναν πλέι-μέικερ, αλλά επειδή ξέρει ότι και τους δύο μαζί δε γίνεται να τους αποκτήσει, έχει δώσει προτεραιότητα στο θέμα του ψηλού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.