Παρελθόν ο Μελς

Στη Γουαδελούπη επέστρεψε ο Ρόντρικ Μελς. Χωρίς Παπανικολάου-Νικολαΐδη...
Δημοσίευση: 31/01/2011 - 22:05

Στη Γουαδελούπη επέστρεψε ο Ρόντρικ Μελς. Ο 25χρονος γκαρντ αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την ΑΕΚ, καθώς κατάφερε να βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει. Στο μεταξύ ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανελλήνιο.

Ο Μελς βρήκε τελικά τον άνθρωπο που του κάλυψε το αεροπορικό εισιτήριο -κάτι που δε μπορούσε να κάνει η ομάδα- και «πέταξε» για την πατρίδα του. Άλλωστε, εδώ και μέρες αποτελούσε ξένο σώμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς ήταν γνωστό ότι θα έφευγε λόγω των χρημάτων που του χρωστούσε η ΚΑΕ.

Χωρίς Παπανικολάου-Νικολαΐδη
Οι παίκτες του «Δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα και ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας. Όλοι ήταν εκεί εκτός από δύο. Απόντες ήταν οι Μάκης Νικολαΐδης και Νίκος Παπανικολάου λόγω ενοχλήσεων που έχουν σε γόνατο και προσαγωγούς αντίστοιχα. Έτσι ξεκουράστηκαν και ο Άγγελος Κορωνιός τους περιμένει αύριο για να συμμετάσχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της ΑΕΚ ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας. Θέλει έναν σέντερ και έναν πλέι-μέικερ, αλλά επειδή ξέρει ότι και τους δύο μαζί δε γίνεται να τους αποκτήσει, έχει δώσει προτεραιότητα στο θέμα του ψηλού.