Τέπιτς: «Κόλαση το ΟΑΚΑ»

Στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μιλένκο Τέπιτς.
Δημοσίευση: 12/01/2011 - 12:29

Στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ συμπλήρωσε πως δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει κάποιο επεισόδιο το οποίο θα σημαδέψει τον αγώνα.

Χαρακτηριστικά, ο Τέπιτς τόνισε στην εφημερίδα «Sportski Zurnal»: «Πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα υπάρχει ένα προστατευτικό δίχτυ και θα απομακρυνθούν κάποιες θέσεις, ενώ θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος για επικίνδυνα αντικείμενα. Η ένταση είναι μεγάλη, η ατμόσφαιρα θα είναι σίγουρα σαν κόλαση, αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να μείνουμε έξω από αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε ό,τι γίνεται στο γήπεδο. Η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη. Είναι πασιφανές πόσος κόσμος και με τι πάθος παρακολουθεί αυτούς τους αγώνες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς το παραμικρό επεισόδιο».

Και συμπλήρωσε: «Για μας το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας απέναντι στον μεγαλύτερο αντίπαλό μας. Πιθανότατα όμως, όχι τόσο σημαντικό όσο τα ματς που θα ακολουθήσουν. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποια από τις δύο αυτές ομάδες στην έδρα της άλλης. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Άλεξ Μάριτς, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι. Προερχόμαστε από ένα σερί καλών εμφανίσεων, κάτι που μας τονώνει την αυτοπεποίθηση».