Προτεραιότητα οι θέσεις στην περιφέρεια

Η απόκτηση δυο παικτών για την περιφερειακή γραμμή είναι η προτεραιότητα των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Δημοσίευση: 24/06/2019 - 07:16
Η απόκτηση δυο παικτών για την περιφερειακή γραμμή είναι η προτεραιότητα των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά στη θέση “2”, ενώ ψάχνουν κάτι εξαιρετικό και για τη θέση “1”. 

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν προσπάθειες για την παραμονή του Νίατζελ Ουίλιαμς Γκος στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ντέιβιντ Μπλατ φέρεται να έχει ήδη στη λίστα του τα ονόματα των  Μπραντ Ουοναμέικερ, Μίλος Τεόντοσιτς, Μάλκολμ Ντιλέινι, Τομά Ερτέλ και Φαμπιάν Κοζέρ, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή τη λίστα να προστεθούν και άλλα ονόματα, όσο περνούν οι ημέρες. 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δε φαίνεται να βιάζεται ώστε να κάνει τις κινήσεις της το εφετινό καλοκαίρι και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να φέρει στο λιμάνι τις καλύτερες λύσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις.