Αναλαμβάνει το Περιστέρι ο Ζούρος

Ο Ηλίας Ζούρος θα διαδεχτεί τον Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία του Περιστερίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Novasports.gr.

Ο Ηλίας Ζούρος θα διαδεχτεί τον Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία του Περιστερίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Novasports.gr. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, έτρεξε τις διαδικασίες για να βρει τον αντικαταστάτη του 55χρονου προπονητή.

Μετά από συνάντηση που είχαν οι διοικούντες του Περιστερίου, αποφάσισαν πως ο Ηλίας Ζούρος ήταν η ενδεδειγμένη λύση από αυτές που έπεσαν στο τραπέζι, για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες έτρεξαν τόσο γρήγορα την υπόθεση, που δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι αύριο να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Έτσι, ο Ηλίας Ζούρος επιστρέφει στο Περιστέρι, το οποίο είχε κοουτσάρει τη σεζόν 2004-05 και θα το καθοδηγήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του 53χρονου προπονητή ήταν η Μπουντούτσνοστ τη σεζόν 2016-17. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.