Στο κάδρο και ο Μέξας

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχαν συζήτηση σήμερα (14/8) με τον Έλληνα προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και πλέον αποφασίζουν μεταξύ αυτού και του Κώστα Φλεβαράκη
Δημοσίευση: 14/08/2019 - 15:05
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/8) στο PAOK Sports Arena συνάντηση των ανθρώπων της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ με τον Κώστα Μέξα. Ο Έλληνας προπονητής ήταν ο δεύτερος υποψήφιος που είχαν υπόψη τους οι διοικούντες το σύλλογο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, εκτός από τον Κώστα Φλεβαράκη, με τον οποίο, ως γνωστόν, συζήτησαν χθες.
 
Στην περίπου δύο ωρών συζήτηση που είχαν με τον Μέξα οι "ασπρόμαυροι", τέθηκαν όλα τα ενδεχόμενα και οι λεπτομέρειες μίας πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έβαλαν στο τραπέζι τα δικά τους δεδομένα, τόσο σχετικά με το οικονομικό, όσο και με το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν, και άκουσαν τις σκέψεις του Έλληνα προπονητή, όπως έκαναν και χθες με τον Φλεβαράκη.

Απομένει, πλέον, η οριστική απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το νέο προπονητή της ομάδας, ώστε την επόμενη εβδομάδα οι "ασπρόμαυροι" να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.